Hupsista keikkaa kun on tuo aika mennä vilahtanu..Pitkääkin pidempi talvi on vihdoin onneksi selätetty ja kesä tekee tuloaan..Paljon on sattunut ja tapahtunut,jääköön nyt kaikki vanha taa ja olkoon kesä uuden alku..Näin toivon itsekkäästi omallekohdalleni ja samoin myös sinne jonnekkin (lähelle mutta niin kauasPusu) Näyttäköön elämä nyt kauneimman puolensa..

Huh,heittipä heti syvälliseksiSilmänisku mutta tällasta tää elämä on,tunteita ja tuoksuja,kauniita ja rohkeita..Nolostunut

No mitä kevät on meille tuonu..Näyttelyrintamalla kaunis Cini oli Kajaanin ryhmiksessä ROP,viedessään viel mukanaan sertin.Gia oli hienosti PN4.

Vaasassa Cini PN2,serti ja cacib,Gia PN3 ja Cinin jämät eli vara Sert ja vara Cacib..Ylpeä ja onnellinen olen noin kauniista koirista..Ja vaikka Cini on vienyt sertit Gian "nokan edestä" en toki ole pahoillani..Ihan on omavalinta ilmottaa tytöt samaan jahtiin,Gia tulee viel saamaan omansaSilmänisku

Syy miksi tänään päätin kirjoittaa on Gia.Tuo tottelevainen tyttö jonka nimen eteen voi tästäpäivästä eteenpäin  liittää BH. Gia suoritti BH-kokeen  Raahessa hyväksytysti.Jännitti kyl se tottisosuus mutta nappiin meni ja olen enempi kuin tyytyväinen.JES! Tästä on erittäin hyvä jatkaa!

1233524151_Lenkkeilyä 075.jpg